Igång på nolltid hos Spela.com

Då var det dax att presentera Spela.com som är det senaste tillskottet hos oss. En häftig spelsida med många härliga spel och de senaste funktionerna. Bakom varumärket står ingen mindre än Genesis Global Limited som ligger bakom flera populära casinon på nätet. Men tyvärr så kan vi ännu inte uppleva deras andra spelsidor än då de inte har svensk licens så vi får nöja oss med ett av dem just nu.

Spela lanserades redan år 2018 och är en väldigt välgjord spelsida som har det där lilla extra! Här kan du nämligen använda dig utav de absolut enklaste funktionerna för att komma igång och öppna upp ett konto, vilket är BankID samt insättningar med Trustly.

Igång på nolltid hos Spela.com

De äntrade den svenska marknaden i samband med att de svenska licensen släpptes och har på kort tid skaffat sig ett gott rykte bland svenska spelare.

Hur ser spelutbudet ut?

En sak som Spela gjort sig kända för är sitt utbud av olika spelautomater. Spelen håller en mycket högt standard och kommer från de bästa speltillverkare i världen. I deras sortiment hittar vi bland annat NetEnt, Red Tiger, Yggdrasil Gaming och mycket mer! Allt som allt har de över 1300 olika speltitlar att välja bland. Så det finns något kul för alla helt enkelt och det bästa av allt är att det uppdateras ofta med nya heta spel.

Finns det något välkomsterbjudande?

Om du blir kund idag och gör en insättning på minst 200 kr så kan du hämta 50 välkomstsnurr. Dessa snurren har ett omsättningskrav som ligger på 40x och kan snurren kan användas på det mycket omtyckta spelet Starburst. Om du väljer att ta del av välkomsterbjudandet, kom ihåg att du har 60 dagar på dig att utföra omsättningen!

Till Spela.com

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler och villkor gäller

Author: Manuel Thomas